Kabelmanagement

Diverse oplossingen om uw kabels netjes weg te werken onder uw bureautafel.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Product(en)

Kabelmanagement

Kabelmanagement oplossingen

Losse kabels onder een bureautafel is op veel kantoren een feit. Medewerkers blijven hangen achter kabels waardoor de connectoren van de kabels defect kunnen gaan en losse kabels worden veelal weggeschopt. Er is een oplossing voor deze losliggende kabels en die is vrij eenvoudig. Met onze kabelgoten, kabelslangen en overige oplossingen zijn uw kabels prima te managen. Monteer kabelgeleiders onder uw bureau voor slechts € 2,50 ex btw per stuk en voorkom hiermee de loshangende kabels. Andere oplossingen als kabelgeleiders, doorvoerdoppen en doorvoerkleppen vindt u allemaal onder accessoires / kabelmanagement. Heeft u advies nodig? Bel ons gerust.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.