Barkrukken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25-27 van 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Barkruk | Free

  Barkruk | Free

  € 127,00 excl. BTW € 153,67 incl. BTW
  • Strak design
  • Ergonomische zitting
  • Leverbaar in 2 kleuren
 • Barkruk | Freedom

  Barkruk | Freedom

  € 295,00 excl. BTW € 356,95 incl. BTW
  • 3D Configureerbaar
  • Futuristisch design
  • Kies uit 4 kleuren zitting
 • Slot kruk

  Slot kruk

  € 129,00 excl. BTW € 156,09 incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25-27 van 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Barkrukken

Barkrukken kopen bij demeubelfactory

Barkrukken kent iedereen van cafetaria, restaurants en moderne woonkeukens maar steeds vaker kiezen bedrijven voor hoge bartafels in een kantine of bedrijfsrestaurant. Hierdoor is de barkruk ook hier vaker terug te vinden. De combinatie van hoge en lage tafels zorgt voor een dynamisch gezicht. Om goed aan de hoge tafels te kunnen zitten heeft demeubelfactory een breed assortiment barkrukken toegevoegd. Bent u op zoek naar de juiste barkruk voor uw kantine, ontvangstruime of toch voor thuis? Bij ons koopt u al een barkruk vanaf € 65,- ex btw. 

Assortiment barkrukken

In het assortiment vindt u allerlei barkrukken. Van milieu bewuste modellen tot aan barkrukken uitgevoerd in allerlei soorten leer. Krukken die geschikt zijn voor binnen maar ook krukken die geschikt zijn voor buitengebruik. Veel van onze barkrukken zijn helemaal naar eigen smaak te bestellen. Kiest u voor een standaard kruk waarbij u kunt kiezen uit een beperkte selectie basiskleuren of configureert u uw barkruk met behulp van onze 3D configurator. In sommige gevallen kunt u zelfs de vorm van het onderstel kiezen, bijvoorbeeld, een barkruk met gasveer, een 4-poots frame, een 4-spaaks frame of een echte design barkruk zoals de Octo.

Wilt u werken op een barkruk? Bekijk dan de C-stool. Deze barkruk stimuleert een actieve zithouding.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.