Belstoelen

Akoestische belstoelen zijn gemaakt om ongestoord te kunnen telefoneren of om rustig in te werken. De belstoelen hebben een optimaal comfort en dragen bij aan het welzijn van de werknemer.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Belstoelen

Belstoelen

De belstoelen van demeubelfactory dragen bij aan het welzijn van de medewerker. Hoe? Het is een algemeen gegeven dat er in een lawaaierige omgeving concentratieverlies optreedt. Medewerkers raken afgeleid door een bellende collega, een rinkelende telefoon maar ook van bijvoorbeeld een overvliegend vliegtuig of langsrijdende politieauto. Ongemerkt gaat de productiviteit van de medewerker omlaag en op deze manier draagt het omgevingsgeluid op een negatieve manier bij aan de concentratie van de medewerker.

Belstoelen kopen

Op zoek naar een belstoel of akoestische stoel? Bij demeubelfactory bent u dan aan het juiste adres. In ons huidige assortiment vindt u de Ego Compo serie. Deze serie is ecologisch ontworpen om perfecte stilte werkplekken te creëren of om uw ontvangstruimte te voorzien van een hypermoderne akoestische oplossing. Naast deze serie zijn er losse fauteuils te verkrijgen die ervoor zorgen dat de nagalmtijd van geluid wordt verlaagd. Zowel de Accord Lounge als de Cell 128 zijn voorbeelden van deze twee oplossingen. 

Betere concentratie leidt tot hogere productiviteit

Wanneer de akoestiek op de juiste manier wordt aangepakt zal de concentratie van de medewerker omhoog gaan. Geen afleiding meer van bellende collega's of voorbij razende politieauto's. Daarbij is akoestiek heel gemakkelijk weg te werken in scheidingspanelen, bureaustoelen of bureaukasten. Ook kan akoestiek ook heel fraai worden weggewerkt als kunst aan de muur met akoestische wandpanelen. 

Welzijn

Door omgevingsgeluiden (nagalmtijd) weg te filteren zal niet alleen de concentratie bevorderd worden maar ook het algehele welzijn van de medewerker. De medewerkers kunnen rustiger werken en ervaren minder drukte op zich heen.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaald

tzich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.