Kantinestoelen

Zowel het terras als de kantine is een plek waar je ontspant. De balans tussen het gemakkelijke schoon houden en comfort is van essentieel belang geweest bij onze selectie aan terras- en kantinestoelen. Voorzie de stoel van kussens voor nog meer comfort.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kantinestoelen

Betaalbare kantinestoelen koopt u bij demeubelfactory

Het assortiment van demeubelfactory in kantinestoelen is, naast de ruim 30 modellen, groeiende. In onze selectie hebben wij gekeken naar de duurzaamheid, design en (lever) opties van de kantinestoel. Zo zijn de kantinestoelen in meerdere kleuren leverbaar, veelal in 3D te configureren en in de meeste gevallen stapelbaar. Omdat de kantine een ruimte is waar medewerkers de batterij weer opladen hebben wij in ons assortiment ook gekeken naar het comfort van de stoel. Goede kantinestoelen kunnen vanzelfsprekend niet ontbreken.

Goedkope kantinestoelen & Terrasstoelen

Bent u op zoek naar goedkope kantinestoelen of terrasstoelen? Wij bieden een assortiment voor elk budget. Wij leveren al kantinestoelen vanaf € 50,- ex BTW. Deze leveren wij met dezelfde service en kwaliteit als alle andere producten. De meeste kantinestoelen zijn stapelbaar en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor een stoel waarop gegeten en gedronken wordt. Ook zijn een groot aantal stoelen voorzien van een gat achterin de zitting. Indien de stoel buiten wordt gebruikt kan het eventuele (regen) water gemakkelijk weglopen waardoor de zitting snel droogt. Heeft u meer dan 12 kantinestoelen nodig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! 

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebeid van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.