Kantinestoelen Amsterdam

De kantine is dé ruimte waar collega's samen komen om de lunch te nuttigen. Hier ontmoeten zij elkaar, praten met elkaar en drinkt men een borrel op de vrijmibo. Om deze reden moet de kantine uitnodigen om plaats te nemen en te ontspannen. In de kantine reset een medewerker zichzelf door te ontspannen en even weg te zijn van de werkplek. Een goede kantinestoel kan dat uiteraard niet ontbreken. Wij bieden een ruim assortiment kantinestoelen die eveneens geschikt zijn voor buitengebruik. 

De meeste kantinestoelen zijn uit voorraad leverbaar en zijn zeer snel te leveren. Daarnaast kunt u de juiste stoelen zelf ontwerpen met behulp van onze 3D configurator.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Product(en)

Kantinestoelen Amsterdam

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebeid van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaald zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.