Monitorarmen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

 1. Monitorarm | B-Sky
  € 117,00 excl. BTW € 141,57 incl. BTW

  Monitorarm met 2 draaipunten en een bereik van 48cm. Verstelbaar in hoogte en diepte. Leverbaar in 4 varianten en in de kleuren alu, wit en zwart. Meer info
 2. Monitorarm | Essential Heigth
  € 99,00 excl. BTW € 119,79 incl. BTW

  Deze monitorarmen zijn perfect om uw monitor op de juiste hoogte in te stellen. Met geïntegreerde USB 3.0 poorten kunt u direct uw smartphone laden of apparatuur op aansluiten. Kies uit de kleuren zwart, wit of grijs. Meer info
 3. Monitorarm | Essential Heigth Duo
  € 179,00 excl. BTW € 216,59 incl. BTW

  Deze monitorarmen zijn perfect om uw monitor op de juiste hoogte in te stellen. Met geïntegreerde USB 3.0 poorten kunt u direct uw smartphone laden of apparatuur op aansluiten. Kies uit de kleuren zwart of wit. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

Monitorarmen

Monitorarm kopen 

Het is belangrijk dat een monitor op de juiste hoogte ingesteld staat. Staat de monitor te laag dan gaat het hoofd automatisch naar beneden en staat de monitor te hoog dan gaat het hoofd meer naar achteren. Door te lang in de verkeerde houding te werken kunnen er uiteindelijk blessures opgelopen worden. Door de monitor middels bijvoorbeeld een monitorarm of monitor riser op de juiste hoogte in te stellen voorkom je deze lichamelijke klachten. Onze monitorarmen B-Sky en Damian zijn in hoogte verstelbaar. Hiermee creëer je te allen tijde een ergonomische werkhouding die gezond is voor het lichaam. Wij leveren al een monitorarm voor € 295,- ex BTW. Vanzelfsprekend zijn de monitorarmen voordeliger te krijgen maar wij hebben uitsluitend functionele, stevige monitorarmen geselecteerd met onder andere de volgende functies; Quick release, ingebouwde kabelbegeleiding waardoor er geen kabels los achter het scherm hangen en zeer eenvoudige montage.

 Monitorarm voor 2 of meer schermen

Omdat elke werkplek uniek is leveren wij ook monitorarmen met de mogelijkheid om 2 of 3 schermen op te kunnen hangen. Stel de monitoren op gelijke hoogte in om uw beeldscherm uit te breiden naar 2 monitoren en om uw werkplek te optimaliseren. De maximale belasting van de monitorarmen bedraagt 8kg. 

Monitorarm op bestelling

Wilt u liever toch de goedkoopste monitorarm? Door ons zeer grote netwerk van leveranciers zijn deze monitorarmen gewoon te bestellen. Stuur ons uw wensen en wij gaan voor u zoeken bij onze leveranciers om voor u de juiste monitorarm te bestellen. Heeft u meerdere monitorarmen nodig om uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.