Bureauseries en kantoormeubelen voor elk kantoor! Ergonomische werkplekken of flexwerkplekken? Wij hebben alles in huis om uw kantoor in te richten!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bureau

Bureau kopen?

Een bureau kopen doe je bij demeubelfactory. Wij leveren bijzonder veel verschillende bureaus in onze webwinkel. Als je alleen al kijkt naar het aantal opstellingen is dat al zeer divers; rechthoek, hoek-opstelling, NG compleet, CAD combinaties en modulaire systemen. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te houden hebben wij onze kantoormeubelen en in het bijzonder de bureautafels gespecificeerd en kunt u per opstelling uw wensen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een donker frame met een licht eikenblad of kies juist voor een geheel wit bureau. U kunt uw bureau in onze 3D configurator samenstellen, indien het artikel dit toestaat. Dit is afhankelijk van de leverancier.

Aan het bureau wordt gewerkt en het is daarom van groot belang dat het bureau “past” bij de medewerker. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft u deze keuze uit; (elektrisch) verstelbare bureauseries, instelbare bureaus en bureautafels met een vaste hoogte. Ook voor de overige kantoormeubelen kunt u bij ons terecht. Maak u kantoor af met (akoestische) roldeurkasten, bureaustoelen en ladeblokken. Voor een bureau slaagt u altijd bij ons!

Bureau accessoires

De ideale werkplek moet inspireren, moet goed voelen en bovenal moet het ARBO technisch goed zijn. Kijk daarom goed welk bureau u aanschaft en welke accessoires u mogelijk zouden kunnen helpen om ergonomisch te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van het beeldscherm. Met een monitorarm kunt u de hoogte eenvoudig instellen en kunnen medewerkers van verschillende lengtes plaats nemen achter het bureau zonder daarbij de ergonomische werkhouding te verstoren. Is het bureau wat u reeds in huis heeft te hoog en komt een medewerker niet met de voeten bij de vloer? Dan is het raadzaam om een voetenbank bij de werkplek te plaatsen zodat de benen volledig worden ondersteund. Op het gebied van elektrificatie zijn eveneens allerlei producten te koop in onze webshop. Een extra stroompunt op het werkblad? Onze opbouw units voorzien u in deze behoefte. 

Duo werkplekken

Om ruimte op kantoor te besparen kunt u kiezen om duowerkplekken in te zetten. Deze tafels met dubbele bladen zijn ideaal om uw kantoorruimte optimaal te kunnen benutten. De werkplekken kunt u bijvoorbeeld scheidden door een scheidingswand die tegelijkertijd uw akoestiek op het juiste peil kan brengen of de werkende collega’s kan voorzien van vers gefilterde lucht. De duo werkplekken zij zowel verkrijgbaar als instelbare hoogte als elektrisch verstelbaar. 

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.