Duo werkplekken

U kunt uw ruimte optimaal benutten door het juiste meubilair te plaatsen. Door duo werplekken te plaatsen benut u uw ruimte perfect. De duo werkplekken kunnen eveneens bijdragen aan de akoestiek van uw kantoor waardoor de productiviteit van werknemers omhoog gaat. Dit kunt u doen d.m.v. akoestische scheidingswanden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

Duo werkplekken

Duo werkplekken

Optimaal de ruimte benutten in uw kantooromgeving? Kies voor een duo werkplek om efficiënter om te gaan met de ruimte van uw kantooromgeving. De zogenoemde Bench is ideaal om twee medewerkers om een beperkte hoeveelheid vierkante meters te laten werken. De duo werkplekken zijn eveneens te verkrijgen als 4 persoons of 6 persoons benches. Wilt u een bench voor meer dan 6 personen? Bekijk dan onze modulaire oplossingen.

Opties duo werkplekken

De duo werkplekken zijn in verschillende opties te verkrijgen. Denk aan elektrisch verstelbare benches en aan in hoogte verstelbare werkbladen door middel van een slinger. De duo werkplekken zijn o.a. te voorzien van passende kabelmanagement oplossingen zodat losse kabels netjes weggewerkt worden. Er kunnen scheidingswanden worden geplaatst tussen de twee onafhankelijk instelbare werkbladen waarbij wij adviseren voor een akoestische versie zodat er direct wordt bijgedragen aan de akoestiek in de werkomgeving.

Modellen duo werplekken

Er zijn diverse verschillende modellen duo werkplekken, flexwerk plekken, te verkrijgen via onze webshop. Elke bureauserie heeft haar eigen sterke punten op het gebied van design. Zo zijn er robuuste onderstellen te verkrijgen die dicht zijn gemaakt d.m.v. een wangpoot en er zijn luxe fijne onderstellen te verkrijgen die de ruimte openhouden onder het bureau. Heeft u vragen wat het beste past binnen uw organisatie? Neem dan contact op.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.