Elektrisch bureau

Ergonomisch werken, flex werken, het nieuwe werken...allemaal termen waarbij een verstelbaar bureau centraal staat. Configureer hier uw werkplek in 3D en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct online!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

Elektrisch bureau

Elektrisch verstelbaar bureau

Wil jij ook niet meer de gehele dag zitten achter een bureau maar wil je een meer actievere werkplek hebben? Koop dan een elektrisch verstelbaar bureau bij demeubelfactory. De hele dag achter je bureau zitten is niet goed voor de gezondheid en daarom wordt het aflossen van staand werken en zittend werken toegejuicht door bijzonder veel organisaties. De elektrisch verstelbare bureaus zijn met slechts 1 druk op de knop omhoog of omlaag op de juiste hoogte in te stellen. Door de afwisseling van staand en zittend werken blijf je meer in beweging wat goed is voor het lichaam en op termijn voorkomt dit gezondheidsklachten.

De elektrisch verstelbare bureaus hebben ook een zogeheten memory functie. Door deze functie is het mogelijk om verschillende hoogtes voor te programmeren waardoor het bureau automatisch naar de juiste hoogte gaat.

Verschillende maten

Het elektrisch verstelbare bureau is in diverse maten, series en kleuren te verkrijgen. Zo is het bureau te verkrijgen als enkele werkplek maar ook als duo werkplek. Kies uit diverse maten topbladen en kleuren frames om het juiste bureau voor u zelf samen te stellen. Heeft u assistentie nodig bij het uitzoeken van het juiste bureau of staat het door u gewenste bureau er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Doordat wij in contact staan met ruim 150 leveranciers kunnen wij voor iedereen het juiste bureau vinden!

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.