Vergadertafel

De tafel waaraan belangrijke beslissingen worden genomen of de tafel waarom ideeën tot concepten worden omgetoverd. In elk bedrijf staat zo'n tafel, de vergadertafel. Wij voeren een breed scala aan vergadertafels. Al onze tafels zijn optioneel uit te rusten met stroom, usb of monitor aansluitingen. Vergadertafels zijn leverbaar is diverse standaardmaten. Wilt u een afwijkende maat vraag dan gerust een offerte aan.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vergadertafel

Vergadertafel kopen?

Ben je op zoek naar een vergadertafel? Dan ben je bij demeubelfactory aan het juiste adres. Wij leveren vergadertafels in allerlei maten, kleursamenstellingen en vormen. Bij ons vindt u zeker de vergadertafel die bij u past!

Aan de vergadertafel worden ideeën tot concepten verwerkt en worden er belangrijke beslissingen genomen. De tafel staat vaak in een aparte ruimte waarbij er rustig nagedacht kan worden over allerlei zaken, problematieken en nieuwe ideeën. Het is daarom een belangrijk meubelstuk in de organisatie. Gaat u recht tegenover elkaar zitten of wilt u juist met meerdere mensen aan een ronde tafel plaatsnemen? 

Daar waar iedereen aan een ronde vergadertafel zich gelijkwaardig voelt kan het zijn dat een rechte tafel beter bij uw inrichting past.

Houdt rekening bij het aanschaffen van een vergadertafel dat een persoon tussen de 60-80cm aan ruimte nodig heeft om comfortabel te kunnen zitten. Wilt u met 6 man vergaderen? Houdt dan 3x 80cm aan wat betekent dat uw tafel minstens 240cm lang moet zijn.

Kiest u de maat en de vorm? Dan opteren wij diverse kleuren, accessoires en vergaderstoelen. Wilt u een vergadertafel op maat? Stuur ons dan een e-mail via het contact formulier.

Configureer uw vergadertafel in 3D

Onze webwinkel geeft bij een groot aantal producten de optie om de vergadertafel in 3D te configureren zodat u direct ziet hoe uw vergadertafel eruit komt te zien. Download de afbeelding van uw geconfigureerde tafel eenvoudig door op de fotocamera te klikken.

Vergadertafel Accessoires 

Een vergadertafel is een plaats waar conference calls en video overleggen plaatsvinden. Demeubelfactory biedt hier allerlei handige oplossingen voor. 

Bekijk onze inbouw accessoires zoals de backflip of fliptop push om elektra in het midden van de tafel te krijgen. Deze elektrificatie oplossingen geven u de mogelijkheid om beamers en laptops van voeding te voorzien waardoor u niet met verlengsnoeren aan de gang hoeft te gaan. Een belangrijk en vaak over het hoofd geziene onderwerp wat essentieel is in een vergaderruimte is akoestiek. Door akoestische achterwanden of wandpanelen te plaatsen in een ruimte wordt de nagalmtijd verlaagd waardoor medewerkers zich beter kunnen concentreren. Dit komt ten goede van de productiviteit.

Tafels van demeubelfactory

In onze webshop vindt je naast vergadertafels ook diverse andere tafels voor op kantoor. Zo bieden wij bureauseries aan, maar ook alle accessoires die daarbij horen als, monitorarmen, zichtschotten, scheidingswanden en oplossingen voor kabelmanagement. Wilt u informatie over onze tafels of accessoires? Neem contact met ons op om alle opties door te spreken. Staat het door u gewenste tafelmodel er niet tussen? Geen probleem! Wij staan in contact met ruim 150 leveranciers en gaan met alle plezier voor u op zoek naar de juiste oplossing!

Werkplekonderzoek

De meubel factory kan ook op het gebied van het welzijn van de medewerkers een biedende hand helpen. Heeft uw collega last van de rug? Is de werkdruk te hoog en zijn er teveel prikkels van buitenaf die de concentratie beïnvloeden?

Door een intensieve samenwerking met een partner die gespecialiseerd is op het gebied van werkplek onderzoek kunnen wij een onderzoek uitvoeren op locatie om te kijken wat er verbeterd kan worden. Veelal komt uit deze onderzoeken naar boven dat er weinig tot geen aandacht wordt gegeven aan onderwerpen als; akoestiek, geur en verlichting. Alleen deze drie onderwerpen zorgen er al voor dat uw medewerkers geconcentreerder kunnen werken en dus betere prestaties leveren. We kunnen hiermee stellen dat wanneer u een onderzoek laat uitvoeren de productiviteit van u en uw collega's verbeterd worden waardoor de investering zichzelf terug verdiend! Vraag ook over dit onderzoek vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie!