Akoestische achterwanden

Last van omgevingsgeluid? Niet rustig kunnen werken? Onze akoestische achterwanden zijn netjes weggewerkt en bevorderen de concentratie van de medewerker.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Akoestische achterwanden

Akoestische achterwanden

Om ongezien de akoestiek te verbeteren bestaan er diverse “onzichtbare” oplossingen. Van wandpanelen, plafond panelen tot aan akoestische bureaustoelen. 

In nagenoeg elke kantooromgeving staan roldeurkasten. Deze kasten lenen zich uitermate goed voor het opbergen van ordners, hangmappen en overige kantoor attributen. Juist deze kasten, wanneer zij bijvoorbeeld tegen de bureaus aanstaan kunnen zij ongezien bijdragen aan de akoestiek op kantoor. Hoe kunt u de akoestiek verbeteren op kantoor? Door onder andere akoestische achterwanden eenvoudig te monteren aan de achterzijde van een roldeurkast. Deze akoestische achterwanden zijn door middel van een magneet vast te maken op de achterzijde van een kast en brengt direct de nagalmtijd terug waardoor er een rustigere werkomgeving gerealiseerd wordt.

Akoestische roldeurkast achterwand

Wij leveren 3 soorten roldeurkasten; Ecotec, New Generatino en Acoustic-Line. Voor al deze kasten hebben wij 4 maten akoestische achterwanden.

  • Akoestische achterwand 120 x 120cm
  • Akoestische achterwand 145 x 120cm
  • Akoestische achterwand 160 x 120cm
  • Akoestische achterwand 198 x 120cm

Ook kunt u elke andere kast een akoestische achterwand monteren. Heeft u een aparte maat kast? Geen probleem! Vertel ons uw maten en wij vragen vrijblijvend een offerte voor u op bij onze leverancier voor uw maatwerk.

Effect akoestische achterwand

De akoestische achterwand verlaagd de nagalmtijd in uw kantooromgeving. Door de stillere werkplek kan een medewerker zich beter concentreren en hij of zij zal dus meer werk verzetten in dezelfde tijd als wanneer er geen akoestische oplossingen aanwezig zijn. U kunt hier dus spreken van een “return on investment”.

Daarbij geldt dat wanneer men minder geluidshinder ondervindt men zich minder snel ziek meld of lichamelijke klachten ondervindt. 

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige categorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.