Dossierkasten

De dossierkast is dé beste oplossing wanneer je een kast zoekt om hangmappen in op te bergen. Zowel voor Folio als A4 formaat is er een uitgebreid assortiment beschikbaar in diverse kleuren. Kies het aantal door u gewenste laden en start vandaag nog met het systematisch organiseren van uw dossiers. De kasten kunnen optioneel ook voorzien worden met een slot waardoor ook deze kast voldoen aan de nieuwe AVG wet.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dossierkasten

Dossierkasten

De hangmappen dossierkast is dé beste oplossing om uw dossiers in hangmappen in op te bergen. Het biedt een overzicht in de dossiers en de kasten zijn geschikt voor A4,folio en quatro formaten hangmappen. Wilt u de dossierkast niet op laten vallen als stalen kast? Kies er dan voor om een topblad te laten monteren op de kast zodat hij naadloos aansluit bij het overige kantoormeubilair.

Dossierkast 2 laden

De dossierkast met 2 laden is ideaal om een geringe hoeveelheid dossier in op te bergen. De dossierkast met 2 laden wordt ook wel dossierkast laag genoemd omdat deze vaak onder of naast een bureau weg te werken is. De dossierkast klein is zo ontworpen dat wanneer u de bovenste lade in zijn geheel uittrekt de kast niet kantelt. Dit komt doordat er slechts 1 lade tegelijk op kan. Doordat de dossierkasten afsluitbaar zijn met een sleutel kunt u veilig uw documenten, dossiers en eventueel persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel bewaren.

Dossierkast 3 laden

De dossierkast met 3 laden is een van de meest verkochte kantoorkasten van demeubelfactory. De kast heeft genoeg opslag voor dossiers en heeft een mooi hoogte. Dit model wordt gekscherend ook wel de vensterbank genoemd omdat, veel bedrijven deze kast gebruiken om planten op te zetten. Al met al een prima kast voor een prima prijs. De dossierkast is leverbaar vanaf € 235,- ex btw.

Dossierkast 4 laden

De dossierkast met 4 laden is het hoogste en tevens grootste model. Er kan niet meer dan 1 lade worden opengedaan om ervoor te zorgen dat deze niet kantelt. Kies uit 4 kleuren en een eventuele ombouw om uw kantoor te voorzien van een dergelijke dossierkast. 

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.