Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is een veel gebruikte kast naast of achter een bureau. Veelal gebruikt voor dossiers die vaak geraadpleegd of geüpdatet moeten worden. Deze kasten worden vaak in combinatie met een meubelserie aangeschaft om een geheel te vormen. Om ook u een schuifdeurkast te kunnen leveren die aansluit bij uw verdere interieur vragen wij contact met ons op te nemen indien u niet de juiste kleur of maat kunt vinden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

 • Slide 'n Go

  Slide 'n Go

  € 782,00 excl. BTW € 946,22 incl. BTW
  • Diverse maatvoeringen
  • Accessoires beschikbaar
  • 3 jaar garantie
 • TV- computerkast

  TV- computerkast

  € 425,00 excl. BTW € 514,25 incl. BTW
  • 3D Configureerbaar
  • Leverbaar in 3 kleuren
  • Ideaal voor scholen of trainingslocaties

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Schuifdeurkasten

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige categorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaald zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.