Kantoormeubelen Haarlem

Bent u op zoek naar kantoormeubelen in de omgeving van Haarlem? Zoekt u een ergonomisch zit sta bureau? Of wilt u juist de akoestiek aanpakken op kantoor? De professionals van demeubelfactory staan u graag bij met raad en daad. U kunt uiteraard eenvoudig online het gewenste kantoormeubel bestellen. Of het nu een ergonomische bureaustoel is of juist een eenvoudig te installeren monitorarm, alles is mogelijk. Ook komen wij graag kennis met u maken bij u op locatie om te kijken wat wij voor uw gehele ombouw / kantoorvernieuwing kunnen betekenen. Wij richten kantoorpanden volledig in van vloerbedekking tot aan biodynamische LED verlichting en ontzorgen u daar volledig bij.

Vanzelfsprekend maken wij in overleg met u een planning om de bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren. 

flex3

Werkplekonderzoek

Als u een aantal werkplekken wilt vernieuwen om zo bijvoorbeeld de concentratie of productiviteit van uw medewerkers te verhogen dan adviseren wij u een werkplekonderzoek uit te laten voeren. Wij zullen dan samen met onze partner een uniek onderzoek verrichten die met behulp van professionals uit de branche en de wetenschap tot stand is gekomen. Elementen als geluid, software, geur, gedrag, licht en akoestiek worden onder de loep genomen met behulp van meetapparaatuur en een vragenlijst en uit de diverse criteria wordt zorgvuldig een rapportage gemaakt. Uit deze offerte brengen wij een vrijblijvende offerte uit waarin u onze aanbevelingen kunt vinden. 

Het werkplekonderzoek heeft als doel het welzijn van de medewerker te verbeteren. Doordat de medewerker beter in zijn of haar vel zit kunnen zij zich beter concentreren en worden zij productiever wat resulteert in hogere omzetten. Om een klein voorbeeld te geven: Wanneer er in een open ruimte meerdere werkplekken aanwezig zijn hoort iedereen elkaar. Tijdens telefoongesprekken zit de collega naast en tegenover je ook te bellen en dat leidt af van het gesprek wat je zelf aan het voeren bent. Door akoestische scheidingswanden te plaatsen wordt de nagalmtijd terug gebracht en kun je rustig bellen omdat, de omgevingsgeluiden worden teruggebracht tot een minimum.

Deze investering verdient zichzelf dus terug!

Leveranciers

Omdat wij zeer intensief samenwerken met twee partners is de keuze van kantoormeubilair zeer uitgebreid én veel uitgebreider dan bij ons op de website te verkrijgen is. Bent u dus op zoek naar de stoel die u nu heeft en wenst u dezelfde terug voor een scherpe prijs of bent u op zoek naar een belstoel maar u wilt er geen duizenden euro's voor betalen? Geef ons uw wens door en wij brengen een scherpe maar eerlijke offerte uit. Wij kunnen de producten van ruim 150 leveranciers leveren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u van een zorg kunnen verlichten door voor u en uw medewerkers op zoek te gaan naar kantoormeubelen die passen bij uw organisatie!