Over ons

demeubelfactory.nl

demeubelfactory.nl is een jong maar zeer dynamisch bedrijf. Inmiddels durven wij te stellen dat wij snel maar ook zeer wendbaar zijn. Wij draaien ons hand er niet voor om even naar de andere kant van het land te rijden om met spoed een zending af te leveren. Ondanks dat (kantoor)meubelen een levertijd hebben zijn wij in staat om wanneer het echt nodig is zeer snel te schakelen. Dit doen wij met een team van 3 bevlogen mensen die hun hart verloren hebben aan alles wat met kantoor te maken heeft. Wilt u geen hinder ondervinden van het opbouwen van een nieuw bureau? Dan doen wij dit in overleg gerust in het weekend of op een avond. Geen probleem!

Wij voorzien u van eerlijk advies en vinden het geen enkel probleem om uw vragen te beantwoorden óók al koopt u niet bij ons. Wij vinden gezondheid het allerbelangrijkste en dat doe je met een juiste zit- / werkhouding! Een juist advies is daarom belangrijk en die geven wij maar al te graag.

Op onze website staan inmiddels honderden producten. Bent u toch op zoek naar iets anders? Benader ons! Ons netwerk bestaat uit ruim 170 leveranciers en deze hebben ongetwijfeld het juiste product voor u in huis!

Tot ziens!

Team demeubelfactory.nl!