Over ons

Demeubelfactory.nl

Demeubelfactory.nl heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van kantoormeubilair en het inrichten van kantoren op projectbasis. Dankzij de jarenlange ervaring die onze bevlogen collega's hebben opgedaan bij diverse bedrijven in de kantoorvakhandel weten wij wat er speelt in de markt en waar er vraag naar is. Demeubelfactory.nl is gevestigd in de Zaanstreek en richt zich met name op de ZZP-ers en MKB-ers maar sluit grote projecten zeker niet uit. Wat demeubelfactory.nl onderscheidt is dat zij zeer nauw samenwerkt met partners die gespecialiseerd zijn op het gebied van kantoor- en projectinrichting en op het gebied van werkplekonderzoek. Door deze combinatie kan demeubelfactory.nl een totaaloplossing bieden aan bedrijven en organisaties. 

Begeleiding bij uw project

Demeubelfactory.nl is gericht op de online verkoop van kantoormeubilair maar helpt u graag bij het (her) inrichten van uw werkomgeving. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek om uw wensen te inventariseren. Wij adviseren altijd om een werkplekonderzoek te doen om zo de werkomgeving van u en uw collega's optimaal te kunnen inrichten en daarmee de productiviteit te verhogen. Zodra al uw wensen duidelijk zijn kunnen wij u een voorstel doen inclusief offerte, een zogeheten inrichtingsvoorstel. Wij kijken hierbij naar de huidige ARBO wetgeving, routing in het kantoor, de werkzaamheden die per ruimte verricht worden en het welzijn van uw medewerkers. Vanzelfsprekend lopen wij samen met u alles door of alles naar wens is verlopen.

Missie

Demeubelfactory.nl streeft ernaar om duurzame oplossingen te bieden. Zowel in levensduur als in het milieubewust produceren en recyclen van kantoormeubilair. Daarbij willen wij u eerlijk adviseren en u een oplossing bieden waar u en uw werknemers daadwerkelijk iets aan hebben. Door onze kunde en kennis is het voor ons een uitdaging om uw investering op termijn terug te laten verdienen. Dit door goed te kijken waar kosten bespaart kunnen worden of waar wij de productiviteit van uw werknemers kunnen verhogen waardoor uw investering zichzelf terug verdient.