Over ons

Hallo!  Voel je welkom!

Wij zijn Leonie en Jesse, de mensen achter demeubelfactory.nl! Inmiddels zijn wij bezig aan ons 6e jaar in de kantoormeubelenhandel. Wij hebben onze kennis en ervaring opgedaan bij nationale partijen en hebben rond de jaarwisseling van 2018 besloten om voor ons zelf te starten. Een enge maar zeer leuke sprong in het diepe. Inmiddels mogen we een aantal mooie klanten tot ons portfolio rekenen waaronder het KIT Hotel in Amsterdam, NKI, Lansers Trio B.V., Bouwmaat en nog een hele rits aan mooie bedrijven. Wij laten ons zelf eveneens graag inhuren voor het inhuizen en monteren van klussen bij partners in de branche. Wij mochten deel zijn van projecten bij Verkade Nederland, CyrusOne en Vue Cinemas.

Wij zoeken graag met u naar de juiste oplossing voor uw werkplek of kantoor. Een bureaustoel verkopen is niet moeilijk maar om een goede oplossing te bieden is wat extra inzet vereist volgens ons. Inzet die wij graag tonen om tot een prachtig eindresultaat voor u te kunnen komen waarin uw gezondheid en die van uw medewerker centraal staat. Wij voorzien u graag van advies en vinden het geen enkel probleem om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden gezond werken het allerbelangrijkste en dat doe je met een juiste zit- / werkhouding! Een juist advies is daarom belangrijk en die geven wij maar al te graag. Tevens geloven wij dat een werkplekomgeving rust moet bieden en moet inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Interesse? Neem gerust contact met ons op en wij komen langs bij u op locatie om kennis te maken.

Op onze website staan inmiddels honderden producten. Bent u toch op zoek naar iets anders? Benader ons! Ons netwerk bestaat uit ruim 170 leveranciers en deze hebben ongetwijfeld het juiste product voor u in huis!

Tot ziens!

Leonie & Jesse van demeubelfactory.nl!