Ruilen of retourneren van uw bestelling

U heeft een bestelling geplaatst op onze webshop en u bent niet tevreden met het geleverde product. Demeubelfactory.nl hanteert hier het volgende beleid op. Indien het een standaard artikelen betreft zal demeubelfactory.nl kijken hoe en waar zij u mee kunnen helpen om tot de juiste oplossing te komen. Betreft het een "maatwerk" product dan zal demeubelfactory.nl deze niet retour nemen of omruilen.

Demeubelfactory.nl verkoopt namelijk kantoormeubelen en dat is nu nét even iets anders dan een kledingstuk. Elke bestelling bij ons is maatwerk op de standaard artikelen na. U schaft bij demeubelfactory.nl bijvoorbeeld een vergadertafel aan van 300x100cm. Bij het selecteren van dit product krijgt u de keuze uit 10 verschillende kleuren topbladen en diverse kleuren frames. Als wij uit gaan van 4 verschillende kleuren frames dan zijn er 40 verschillende varianten te kiezen. Er is dus simpelweg geen "standaard". 

Twijfelt u aan de kleur op uw scherm? Vraag dan stalen aan van de verschillende kleuren. Zo kunt u precies zien of u het juiste artikel met de juiste kleur besteld en voorkomt u teleurstelling.

Indien u twijfelt en u wilt advies op locatie neem dan contact met ons op info@demeubelfactory.nl of 075 - 612 8506.