Kantoormeubels Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe ergonomische werkplek of alleen een nieuwe bureaustoel? Stop met zoeken, want voor nieuwe kantoormeubelen bent u bij demeubelfactory aan het juiste adres. Op onze website vind u kantoormeubels voor elke ruimte. Van ontvangstruimte tot vergaderzaal. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die demeubelfactory u kan bieden. Naast het eenvoudig bestellen via onze webshop kunnen wij ook uw kantooromgeving voorzien van een nieuwe inspirerende look and feel. Door onze specialist op het gebied van kantoor- en projectinrichting kan ook uw kantoor in een nieuw jasje gestoken worden. Al eens gehoord van een wand bekleed met beplanting om ervoor te zorgen dat er genoeg zuurstof in de ruimte aanwezig is? Of kunst dat dient als akoestische oplossing om de nagalmtijd te verlagen?

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke portomonee kunnen wij uw kantoor omtoveren in een nieuwe, prachtige en vooral inspirerende werkplek. 

 

Werkplekonderzoek

Is het ziekteverzuim bij uw organisatie hoger dan gemiddeld en heeft u geen enkel idee wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn? In samenwerking met onze partner voeren wij graag bij u een werkplekonderzoek uit. In dit werkplekonderzoek kijken wij naar facetten waar in heel veel gevallen geen rekening mee wordt gehouden dat het een mogelijke oorzaak kan zijn voor ziekteverzuim. U kunt hierbij denken aan;

  • Akoestiek - geluidsoverlast, rusteloosheid, snel afgeleid, overprikkeling
  • Licht - nauwelijks natuurlijk licht, minder energie
  • Geur – hoofdpijnklachten

Daarnaast wordt aan de hand van een vragenlijst gekeken naar zaken als; gedrag, software, inrichting en ergonomie. Kortom: Alle facetten binnen uw kantooromgeving worden onderzocht. Na het onderzoek ontvangt u een rapportage met aanbevelingen en een vrijblijvende offerte. Uiteraard helpen wij u ook in deze fase graag en kunnen wij kantoormeubilair leveren van ruim 150 fabrikanten en leveranciers.