Kantoor- en Projectinrichting

Een kantoor inrichting is een vak apart. Natuurlijk kan iedereen een bureau en een stoel neerzetten en daarmee aan de slag gaan maar er komt meer bij kijken, zeker wanneer u medewerkers in dienst heeft. U krijgt te maken met wetten en regelgeving en u ziet al snel belangrijke zaken over het hoofd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

  • Ergonomie
  • Normeringen
  • Milieu
  • Efficiency
  • Specifieke wensen en eisen van de eindgebruiker

Om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving voldoet aan alle bovenstaande punten werkt demeubelfactory.nl intensief samen met een onafhankelijke kantoor- en projectinrichter. Deze partij is niet gebonden aan leveranciers en produceert zelf ook geen meubelen. Na een zeer uitgebreide inventarisatie en eventueel werkplekonderzoek, wordt een programma van eisen (PvE) opgesteld die voor uw organisatie belangrijk is. Met een netwerk van ruim 150 leveranciers, achten wij onszelf in staat om u het juiste aanbod te kunnen doen.

Win-win situatie

Wij leveren als demeubelfactory.nl vanzelfsprekend kantoormeubilair en accessoires via onze webshop maar bieden u graag een totaaloplossing aan. U zult zien dat wanneer wij uitgebreid onderzoek hebben verricht en de meubels geleverd hebben de productiviteit van uw werknemers omhoog gaat waardoor uw investering zichzelf terug verdient.

Wilt u meer informatie omtrent het inrichting van uw kantoor of andere ruimte? Bel ons op 075 - 612 8506