Kantoormeubels Zaanstad

Kantoormeubels Zaanstad

demeubelfactory.nl bedient haar klanten door heel Nederland maar heeft haar focus gebied in en rondom Zaanstad. Wij komen graag naar u toe om u persoonlijk te woord te staan en om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Door goed naar uw wensen te luisteren en met u mee te denken kunnen wij uw kantoor van een nieuw fris interieur voorzien.

Uniek aan demeubelfactory.nl is dat wij intensief samenwerken met twee partners (Total Office Concepts & The Boost Force) om uw kantoor en werkomgeving van alle benodigdheden te voorzien, van tapijt tot aan akoestische panelen. Met specialisten in de kantoor- en projectinrichting en werkplekonderzoek kunnen wij uw kantoor omtoveren tot een inspirerende en productieve werkomgeving. 

Werkplekonderzoek

Het werkplekonderzoek wordt uitgevoerd i.s.m. The Boost Force. TBF heeft in samenwerking met diverse specialisten een uniek onderzoek ontworpen waarbij elementen als; geluid, geur, software, gedrag, licht en akoestiek onder de loep worden genomen. Met meetapparatuur en een vragenlijst worden diverse criteria onderzocht en verwerkt tot een rapportage. Hierop doen wij een aanbeveling met vrijblijvende offerte.

Het werkplekonderzoek heeft als doel het welzijn van de medewerker te verbeteren. Doordat de medewerker beter in zijn of haar vel zit kunnen zij zich beter concentreren en worden zij productiever wat resulteert in hogere omzetten. Om een klein voorbeeld te geven: Wanneer er in een open ruimte meerdere werkplekken aanwezig zijn hoort iedereen elkaar. Tijdens telefoongesprekken zit de collega naast en tegenover je ook te bellen en dat leidt af van het gesprek wat je zelf aan het voeren bent. Door akoestische scheidingswanden te plaatsen wordt de nagalmtijd terug gebracht en kun je rustig bellen omdat, de omgevingsgeluiden worden teruggebracht tot een minimum.

Deze investering verdient zichzelf dus terug!

Leveranciers

Door de intensieve samenwerking zijn wij in staat om uit een zeer groot netwerk van dealers producten te leveren die uw werkomgeving verbeterd. Met ruim 150 leveranciers zijn wij in staat om voor iedereen het juiste product te vinden of te laten maken.