Levering & Montage

DMF Logo

Leveringen tijdens Corona

Bestellingen kunnen momenteel een langere levertijd hebben dan vermeld op onze website. Door het corona virus draaien niet alle fabrieken op volle capaciteit. Hierdoor kan het voorkomen dat de levertijd dus langer wordt. Ook de grote vraag naar thuiswerk plekken, bureaustoelen en andere thuiswerk producten zorgen ervoor dat de gehele markt te kampen heeft met langere levertijden. 

Wanneer uw bestelling niet binnen de op de website vermelde termijn geleverd kan worden zullen wij contact met u opnemen om te kijken naar alternatieven of om een verwachte levertijd door te geven.

Gratis levering

Wij hanteren een franco grens van € 550,- excl. BTW (excl. eilanden). Bestellingen boven de € 550,- excl. btw worden gratis ongemonteerd bij u afgeleverd. Bij orders onder de € 550,- excl. btw berekenen wij € 45,- excl btw transportkosten. Indien u een product besteld zoals bijvoorbeeld een zit stakruk, monitorarm, kabelbegeleiders of iets anders dan versturen wij deze middels pakketpost en zullen hiervoor € 7,50,- in rekening brengen. 

Gemonteerde levering

Wij adviseren altijd een levering te laten monteren. De professionele monteurs zetten alles netjes op de juiste plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Geen zorgen voor u dus! Indien u dit wenst kunt u dit aangeven bij het afrekenen. Het systeem zal automatisch uw montageprijs berekenen op basis van wat er in uw winkelwagen aanwezig is.

Levertijden

Wij leveren uitsluitend tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag. Indien u voor ongemonteerde levering heeft gekozen zal de transporteur bij u leveren met een grote vrachtwagen. Zij leveren uitsluitend op begane grond (gelijkvloers) achter de eerste deur. Kantoormeubelen zijn over het algemeen grote producten met een aanzienlijk gewicht. Hierdoor worden de meubelen veelal op pallet verstuurd. Indien u op een hogere verdieping zit en u kiest voor “ongemonteerde levering” houdt er dan rekening mee dat u de goederen zelf naar de juiste etage moet brengen. Onze transporteur doet dit niet.

Wij adviseren u onze montagedienst! Dit voorkomt dat u zelf moet tillen!

Heeft u andere wensen of vragen omtrent uw levering? Bel ons op 075 - 612 8506.