Roldeurkasten

De roldeurkast is een vaak gebruikte kast op kantoren. Door de roldeuren neemt de kast geen extra ruimte in zoals bijvoorbeeld de draaideurkast met zijn openslaande deuren. De roldeurkasten herbergen vaak ordners en hangmappen met dossiers maar kan zeer goed gebruikt worden om andere spullen in op te slaan en dit achter slot en grendel te bewaren.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Roldeurkasten

Roldeurkasten

Een veelgebruikte term voor een roldeurkast is ook wel archiefkast. De roldeurkast heeft zoals het woord al zegt een roldeur. De roldeurkast is een populaire kast. Het design is eenvoudig maar zeer functioneel. De stalen ombouw en de kunststof roldeuren maken dat de kast bij vrijwel ieder interieur past. Ook kunt een ombouw om uw kast heen laten plaatsen.

Akoestische roldeurkasten

In ons assortiment zijn roldeurkasten te vinden met diverse afmetingen. Neem bijvoorbeeld de Acoustic Line roldeurkast. Deze kantoorkast heeft lamellen die geperforeerd zijn die gevuld zijn met speciaal akoestisch foam. Daar waar de breedte en de diepte vast staan is deze kast in 6 verschillende hoogtes te verkrijgen namelijk;

 • ·      Akoestische roldeurkast 198x120x45
 • ·      Akoestische roldeurkast 160x120x45
 • ·      Akoestische roldeurkast 140x120x45
 • ·      Akoestische roldeurkast 120x120x45
 • ·      Akoestische roldeurkast 105x120x45
 • ·      Akoestische roldeurkast 74x120x45

Let wel op bij het bestellen van deze kast dan de legborden in deze kast los besteld moeten worden. De roldeurkast is leverbaar in 4 kleuren en de lamellen in 2. Indien u kiest om er een topblad of ombouw omheen te laten plaatsen kunt u kiezen uit 16 kleuren bladen.

Goedkope roldeurkasten

Een standaard roldeurkast hoeft niet per se heel duur te zijn. Bekijk de Ecotec instaplijn waarbij de kasten al vanaf € 259,- ex BTW te verkrijgen zijn. Ook deze kast komt in diverse maten en wordt standaard geleverd met legborden in het zwart;

 • ·      Roldeurkast 74x80x45 (incl. 1 legbord)
 • ·      Roldeurkast 74x120x45 (incl. 1 legbord)
 • ·      Roldeurkast 105x120x45 (incl. 1 legbord)
 • ·      Roldeurkast 145x120x45 (incl. 3 legborden)
 • ·      Roldeurkast 198x120x45 (incl. 4 legborden)

Ook bij deze goedkopere roldeurkasten kunt u optioneel een ombouw bestellen en kiezen uit 16 kleuren bladen.

Accessoires roldeurkasten

Om een roldeurkast of archiefkast helemaal naar wens in te richten zijn er voor de New Generation, Acoustic Line en Ecotec losse legborden te verkrijgen en een hangmappenframe waarin u eenvoudig en overzichtelijk uw dossiers veilig achter slot en grendel kunt opslaan. Helemaal AVG proof dus!

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.