Ladenblokken

Maak uw bureautafel compleet met een afsluitbaar en verrijdbaar ladenblok. Bewaar uw belangrijke personeelsdossiers, aantekeningen of persoonlijke eigendommen achter slot en grendel.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

 • Ladenblok | Elite

  Ladenblok | Elite

  € 266,00 excl. BTW € 321,86 incl. BTW
  • Diverse varianten
  • Keuze uit 4 kleuren
  • 5 jaar garantie
 • Ladenblok | Neutral

  Ladenblok | Neutral

  € 161,00 excl. BTW € 194,81 incl. BTW
  • 4 varianten
  • Leverbaar in 4 kleuren
  • Diverse accessoires

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

Ladenblokken

Ladenblokken voor onder het bureau

Een ladenblok is een ideaal meubelstuk die vaak geplaatst wordt onder het bureau. De ladenblokken zijn ideaal om pennen, notitieblokken en overige kantoorgereedschap in op te bergen om zo een leeg bureau te behouden. Het ladeblok is dus een ideaal product om te voorzien in het zogeheten clean desk policy. Demeubelfactory heeft 3 series van ladenblokken geselecteerd te weten; Elite, Nest Freedom Design en Neutral.

 Goedkope ladeblokken

Voor de goedkopere ladeblokken hebben wij de serie van Neutral geselecteerd in ons assortiment. Dit verrijdbare ladeblok is leverbaar in 4 varianten die besteld kunnen worden in 4 kleuren. De goedkope ladeblokken zijn leverbaar met 2, 3 of 4 laden en zijn allen afsluitbaar met een sleutel. Deze serie kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een topblad die in 16 kleuren leverbaar is maar er zijn ook inrichtingen leverbaar voor het ladenblok. Het telescopische pennenbakje is een veel gekozen optie maar ook de ladenschotjes zijn gewild om het ladenblok in te kunnen delen naar wens.

Meest verkochte ladeblokken

De meest gekozen ladeblokken komen uit de serie Elite. Met een keuze uit 9 verschillende ladenblokken uit deze serie is er voor elk kantoor een ladeblok te vinden bij demeubelfactory. De serie Elite is leverbaar als verrijdbaar ladeblok of als staand ladeblok. Net als in de Neutral serie zijn de ladeblokken Elite leverbaar in 4 kleuren en met de keuze uit 2, 3 of 4 laden. De Elite werkt u netjes af met een topblad om het blok naadloos aan te laten sluiten bij uw overige interieur.

Ladeblok op wielen

De Nest Freedom Design is een ladeblok op zich. Met frontpanelen die in kleur leverbaar zijn krijgt uw kantooromgeving direct wat kleur. De basis is leverbaar in 3 kleuren en passen uitstekend bij bureauseries Air en Land. De verrijdbare ladeblokken uit deze serie zijn leverbaar met 2 laden, 3 laden of 4 landen. Ook is er van deze serie een XL versie met nog meer opbergruimte. Zie hieronder de maatvoeringen van verrijdbare ladeblokken en staande ladeblokken.

 • ·      Standaard verrijdbaar ladeblok 2 laden 42x52x72 (bxdxh)
 • ·      Standaard staand ladeblok 2 laden 42x52x72 (bxdxh) 
 • ·      Standaard verrijdbaar ladeblok 3 laden 42x58x72 (bxdxh)
 • ·      Standaard staand ladeblok 3 laden 42x58x72 (bxdxh)
 • ·      Nest XL 2 laden 100x45x72 (bxdxh)

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en niet kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuwe meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.