Kantoorstoelen

Bekijk ons ruime aanbod kantoorstoelen voor elke ruimte. Staat uw stoel er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan kosteloos voor u op jacht naar de juiste stoel bij een van onze leveranciers.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kantoorstoelen

Kantoorstoelen aanschaffen?

Ik zoek nieuwe kantoorstoelen. Zomaar een Google term die vaker wordt gebruikt. U zoekt, wij leveren! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kantoorstoelen zodat u voor elke ruimte de juiste stoel kunt vinden. 

Assortiment demeubelfactory

Als u naar ons assortiment kijkt ziet u een rij aan verschillende stoelen staan zoals; conferentiestoelen, kantinestoelen, barkrukken en duurzame stoelen. Juist door het brede aanbod van kantoorstoelen kunt u voor elke ruimte bij ons terecht. Wilt u uw kantine of terras van fris meubilair voorzien? Bekijk dan ons aanbod onder terras- / kantinestoelen. U gaat uw ontvangstruimte aanpakken? Bekijk de mogelijkheden voor ontvangstmeubilair onder ontvangtruimte onderaan deze pagina. Zoekt u toch iets anders dan wat er bij ons online te verkrijgen is? Zoek niet verder maar zoek contact met ons en wij gaan voor u kosteloos op jacht naar het juiste meubilair voor welke ruimte dan ook.  

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.

 

Demeubelfactory kan ook op gebeid van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaald zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.