Vergaderstoelen

Maak uw conferentiezaal compleet met mooie, elegante, design of zeer gebruiksvriendelijke stoelen. Kies voor een optie om de stoel snel en netjes op te bergen of juist om permanent te laten staan. De stoelen maken van uw vergadering of conferentie een succes.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vergaderstoelen

Conferentiestoel of vergaderstoel kopen?

U bent op zoek naar een partij vergaderstoelen of conferentiestoelen? Dan bent u op de juiste pagina beland. Ons ruime aanbod van vergaderstoelen en conferentiestoelen hebben wij samengevoegd omdat, er nauwelijks verschil zit tussen een goede conferentiestoel en vergaderstoel.

Vergaderstoelen

Een vergaderruimte is een ruimte waar belangrijke beslissingen worden genomen, waar getraind wordt en waar presentaties gegeven worden. Het comfort van goed zitten is dan erg belangrijk. U kunt zich voorstellen dat wanneer u niet goed zit, u zich continu gaat verzitten, de spreekwoordelijk houten billen krijgt en de concentratie verslapt. Daar hebben wij in ons assortiment rekening gehouden. U kunt de meeste stoelen voorzien van een stoffering of u kunt optioneel bijpassende kussens bestellen. Alles op het langdurig vergaderen comfortabel te maken.

Conferentiestoelen

Conferentiestoelen zijn, zoals het woord al aangeeft, bedoeld voor conferentiezalen en conferenties. Deze worden veelal in grote partijen aangeschaft en zijn voorzien van de optie om stoelen aan elkaar te koppelen om zo strakke rijen stoelen te creëren. Bekijk ons assortiment, configureer uw stoel in 3D of neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige catergorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenakoestiek & welzijnzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.