Zit Sta bureau

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zit Sta bureau

Zit sta bureau kopen

Flexwerken, dynamisch werken, bewegend werken, allemaal termen die men zoekt wanneer ze op zoek zijn naar een bureau die gemakkelijk omhoog en omlaag in te stellen is. De zit sta bureaus zijn bedoeld om ergonomisch te kunnen werken. Door middel van een slinger of door middel van een elektrische module, die onder het bureau gemonteerd is, kan het bureau eenvoudig worden afgesteld op elke lichaamslengte. 

Een ander groot voordeel van de zit sta bureaus is dat deze veelal worden gecombineerd met zit sta krukken of bureaufietsen, de zogeheten deskbikes. Door te wisselen tussen een zittende en staande houding blijft een medewerker gezonder en zal het ziekteverzuim terug worden gebracht. 

Flexwerkplekken met zit en sta bureaus

De sta zit bureaus zijn een perfecte oplossing wanneer een kantoorruimte door meerdere bedrijven/ personen wordt gebruikt waarbij de instelling dus erg kan verschillen. De ene persoon vindt het prettig om op 80cm hoogte te werken terwijl de ander graag staand werkt. De hoogte is snel aan te passen en duurt slechts enkele seconden voordat het bureau op de juiste hoogte staat.

 Afmetingen zitsta bureaus

  • Zit sta bureau 120x80
  • Zit sta bureau 160x80
  • Zit sta bureau 180x80
  • Zit sta bureau 180x90
  • Zit sta bureau 200x80
  • Zit sta bureau 200x100

De topbladen van de sta zit bureaus kunt u zelf kiezen waarbij er gekozen kan worden uit 17 kleuren. Ook de frames zijn in 3 kleuren leverbaar.

Kies als laatste optie een memory schakelaar om uw instelling met slechts 1 druk op de knop in te stellen.

demeubelfactory biedt een compleet assortiment kantoormeubelen

Ons uitbreidende assortiment kan u voorzien in een volledig nieuwe inrichting van uw kantoor. Neem eens een kijkje in onze overige categorieën; receptiebaliesbarkrukkenduurzame stoelenbelstoelenelektrisch bureauladenblokkenzitmeubilairscheidingswandenroldeurkastendossierkastenstilte werkplekken en nog veel meer. Wilt u binnenkort uw kantoor voorzien van een nieuw interieur en nieuw kantoormeubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij samen een plan om uw kantoor te voorzien van prachtig nieuw meubilair die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers!

Werkplekonderzoek

Demeubelfactory kan ook op gebied van het welzijn van de medewerkers een helpende hand bieden. Heeft u last van uw rug of nekklachten? Wij voeren bij u een desk assessment uit om klachten te voorkomen of te verhelpen. 

Wetenschappelijke onderzoek heeft bewezen dat er veel productiviteit winst is te behalen wanneer de taken worden uitgevoerd bij de juiste lichtsterkte en akoestiek. Daarnaast is de geurbeleving van invloed op het welbevinden van de medewerkers. Als tenslotte het klimaat (vochtgehalte en temperatuur) goed is neemt ook de productiviteit toe. Wij voeren samen met onze partner een werkplekonderzoek uit om te kijken waar mogelijk ‘verborgen gebreken’ aan het licht komen. Resultaat van het werkplekonderzoek vertaalt zich in een Programma van Eisen waar u uw voordeel mee kunt doen. Extra voordeel heeft dit onderzoek dat de betrokkenheid van de medewerkers omhoog gaat en het ziekteverzuim wordt verminderd.

Geheel vrijblijvend informeren wij u naar de mogelijkheden op dit gebied.